Wednesday, November 12, 2008

Nik0n D40 trick

gambar ni aku shoot mase balik raye ari tu kat taman umah. gambar ni aku X(tidak sama sekali) edit menggunakan sebarang perkakasan komputer sama ada photoscape atau photoshop. Gambar yg korang tgk ni adalah output yg keluar dari kamera kecilku seberat 1.1kg yg diambil oleh aku sendiri (bkn photographer terkenal seperti saiful nang). aku hanye explore je ape function yg ade kat kamera murah la berbanding peminat-peminat fanatik nikon yg lain.tapi aku puas ati gak la walaupon ade dikalangan pembace yg anggap gambar ni cam hampeh je,lantak korang la sbb ni shoot aku yg buat jadi suke ati aku la kan.kate abg saiful gambar itu membawa sejuta erti kepade pengeSHOOTnye.yeke die kate camtu,aku rase tak.haha..sekian

2 comments:

agentk said...
This comment has been removed by the author.
agentk said...

ha...ambil gambar sambil zoom in/out. lagi bagus kalau ada subject...nice trick ;)