Thursday, December 4, 2008

cerita tentang Satty

pada hujung minggu yang lalu.membe aku PG ( bukan nama sebenar atas sebab2 peribadi ) datang melancong ke melaka sambil menembak memba** bute. aku layan kan aje mamat nih.siang die jadi suri rumah dan akan bukak kan pintu bile aku balik keje.macam suami isteri ( aku rase sgt geli ).biase la bile mlm ari lepak je depan TV layan astro kat umah aku walaupun siarannye xbyk mcm rumah datuk2 kaye sbb tu je yg aku mampu.aku bosan lantas aku berdialog dengan PG...........

jimmy : ape kate kite wat keje gile sket
PG : weh mu biar btol.xmo la aku sakit la dowhh
jimmy : kite wat biasa2 je.tapi kite tangkap la gambo wat kenangan
PG : hummm ( sambil berfikir panjang )...buleh je lagi pn lame doh kite xmain same kang
jimmy : gini mule2 aku dulu pahtu mung pulok.kite gilir2 la last2 baru kite try wat same.
PG : cadangan mu bijok gop tu.lagi pon bukan ade org pn umoh mu ni.doh kite nk wat kat ane
jimmy : kite wat kat atas ar,dop kang bawah ni plok.bilik tgh aku tu ade katil.kire ok la senang sket nk wat keje
PG : mu ni kalu bab2 gini tahu saje, doh kite nok setting gane ni.manual ke auto.nok gune lampu de dop.
jimmy : kite wat hok standard doh la.kite ni bukannye pro mane pon.beyeh

************************************
mereka berdua pon naik ke tingkat atas ( sbb umah aku 2 tingkat tapi duk sorg ) dengan membawa kamera masing2.
************************************

PG : gile sial ade whiteroom,lagi syok nok wat keje
jimmy : ape lagi PG jom kite mulekan penggambaran kite.

jimmy yang mulekan pertunjukan.kami main lompat2 mlm tu.mesti pembace pikir bukan2 kan.hahaha....untuk pengetahuan umum,satty merupakan seekor bear yg besar gedabak yg aku beli satu mase dahulu.aku syg bear ni sbb die mahal bkn sbb ape pon.dulu aku bg org jage die,tapi skg pengasuh nye sudah berhenti kerje atas sbb2 yg aku pon xdapat kenalpasti.(abaikan) skg xde sape jage si satty gemok ni.lagi pn aku bz ngan keje.dulu jugak pengasuh lame aku dah dera die mencungkil mate nye mayb sbb si satty ni nakal suke mkn byk,perutnye buncit mcm perut aku (hahaha).ape ape je la.....nak dijadikan cite,malam kejadian,kawan aku PG ni telah melakukan jenayah seksual terhadapt satty.akhirnye mate kirinye terkorban lagi dan kini satty dikenali sbg satty si bute.pitty kat die.tapi ape keh buat.nnt aku nk try pasang mate die balik.tu je cite aku nk habaq sebenarnye

pengajaran : jgn pikir bukan2 pada awal cerita
: jgn aniaya binatang liar

10 comments:

SCARlet J said...

tapi skg pengasuh nye sudah berhenti kerje atas sbb2 yg aku pon xdapat kenalpasti.(abaikan) skg xde sape jage si satty...

StEnZ! said...

do u get what i mean

SCARlet J said...

kamu bg hint.tp takut tuk bersuara.

syik s. said...

pepehal pun, aku dah upload gambar konvo yang dah basi tu kat blog..hihi!

nieja said...

besarnya satty..

StEnZ! said...

hehe satty mmg sgt besar
tapi die kesepian

Reenza said...

adus, dialog yang menyeramkan.. hahaha, tetibe muncul si PG.. lagi seram,,, hahahaha

Pjie said...

hahhaa...sungguh sengal dialog itu..damn...

two hearts said...

nice blog!!

StEnZ! said...

thanx alot two heart