Thursday, June 5, 2008

Liza & Ery :: sons of Tan Sri Datuk Wira A.Nordin











Pada 24 Mei ari tu,kami ni Danau Team macam biasa la pegi ke kenduri kahwin adik kepada puan adillah yang mana nama nye tertera pada tajuk entry ni..pagi tu kami punggah barang dulu masuk lori yg di pandu long chik,pas tu baru la kami 4 ketul ni pegi ke tanjung kling tuk makan2 la ape lagi.puan cakap dtg la dalm kul 11.00 or 12.00 camtu,tapi kami 4 ketul ni cam bese la,pantang di ajak n muke xtau malu pegi la dalam kul 10.00 pagi,mak aiii punye la awal pegi sane,macam la kami ni sanak saudare mmg dasar xtau malu la kami ni.aku cam bese dgn beg galas kat blakang n SLR di leher terkial2 kat luar umah.nk masuk takut kene hambat.siap bawak kad jemputan lagi tu mane la tau mende tu pass tuk masuk ke dalam,maklum la,bkn umah bese2 kalo korang tau.umah Tan Sri tu..umah mak aiii mmg smart la,blkg tu plak ade pantai.mmg stylo ar...hehe...mule2 kitorg di bawak pusing2 kawasan umah tu,teke sape ketua kami,sape lagi Dr Zaharim la..kitorg lepak kat tepi pantai.shoot2 sket..Lepahhhh tu ( kate rizal mat ) kami pegi la dgn x malu mkn nasi kat depan tu.perrrh lapar gile beb...aku mkn gtu2 je coz aku ade mission di situ.....

Ape lagi pas je mkn aku mule la menembak ape2 yg patut smentara nk mnunggu ketibaan pngntin..aku pn kat ctu berkenalan la beberapa org cameraman yg mmg keje dorg menembak di majlis kahwin.aku ni plak kire 1ST shoot la tuk majlis2 kahwin ni.aku arap aku dapat improve more after this..aku mmg xde blaja dari sape2,just aku try n error je.aku rase puas ati gak la ngan hasil tangkapan aku kali ni.tp kalo korng rase cam xcntik tu (maklum la ni 1ST job aku) tapi kalo korg rase cam SAIFUL NANG (pakar wedding photographer),thanx la.haha...dah la aku dh penat ni,nk wat keje plak.see ya.sape nk kahwin pasni bgtau la aku.

6 comments:

Sarra said...

finally update gak..
nice pics
nice editing..
nice..
nice...
harga minyok pon nice...
huhuuhu..

asherapth said...

~gile r...mu mmg dewa r...kagum2..
wei nti ajo r aku!

nway..nice pic!yg pic kt location tuh mu suh diorg posing ke? or photographer lain yg suh diorg posing?

StEnZ! said...

wahhh xsangke aku dapat komen awal2 pagi ni..aku suh gop dorang posing,tapi aku lebih suke gune teknik candid je..heheh...weh acapan sapa ati hine aku kat blog

asherapth said...

~erk?bile mase plok aku hine?
~xde pon aku ckp gmbo mu buruk mcm gmbo paksu ko...

ll s|ndªRe|a ll said...

cake lawa!:P
nak gak!
yummy!x)

curseshadow said...

waaa.. sula amik gambar wedding.. good job bro..