Tuesday, June 24, 2008

mA biG b0sS



kali ni aku nk post entry mengenai boss baik aku iaitu Dr Zaharim,tapi aku biasa pggl Dr je.mule2 aku kenal ngan Dr ni tahun lepas bln november.mule2 tu cuak gak.sbb aku ngan selamber je g mintak keje kat company Danau ni.dh la xbawak pape,kire cube nasib la.skali Dr suh la aku tgk tgk kan satu application ni,namenye SKETCHUP....haaa mende alah ape tu.aku xpenah dengar pn mende alah tu.balik je umah aku try la search kat tenet.mane la tau kan kot kot dapat tau pasal mende tu.rupenye software tuk wat 3D tapi bkn 3D cartoon tu,tp 3D tuk architecture sket.ape lagi aku pn berjinak jinak la dalam 3D ni.sumpah aku xpenah pakai mende alah ni sblm ni.kire 1st time.xpe xpe aku suke cabaram.skali punye try,terjadi la satu bangunan kecil,sbb pada mula nya aku try buat mini theater tuk pusat sains kedah ke ape ntah.nampak cam jadi jerk ade dinding,lantai,krusi lampu2 sket.ape lagi aku pn tunjuk la hasil keje aku yg xseberape tu kat DR.aku amik mase 1minggu tu tuk buat mende alah tu.ehhh ape aku merapu ni.aku nk cite pasal Boss aku daaa.merepek lak aku ni.Dr Zaharim ni bg aku la kan,bg korang suke ati korang la sbb ati korang bkn ati aku.hahah.Dr ni mmg boss yg sangaaaat la baik campur plak sporting abiz.kalo buat keje ke ape ke,die same same gak wat keje.kadang2 tu aku pn malu.yela mane xnye,besenye boss suh anak buah je wat keje kan.aku memang respect dan suspek la kat Dr ni.pastu Dr ske blanje ktorg mkn.mcD,secret resepi,naiman,hotal mcm2 la,sume Dr lanje.konyang porot den melantak spnajang duk kat danau ni.lg pn aku ni bujang,kedai je la tmpt mkn aku.pastu plak setiap minggu mest Dr ajak main badminton.haaa korang jgn pandang rendah,Dr main kalah aku tau.mmg terer la tapi pada hakikatnye aku pn terer gak.tapi xkan aku nk kalah kan Dr kan,aku bg chance(puan adillah btol ke eje camtu) kat Dr je.kalo aku lebih2 kang nnt xpasal2 aku kene potong gaji ke hape ke.penah skali tu aku terSMACH puan.adoiii cuak aku...hahah..tu je la tuk ari ni .aku nk wat keje ni plak.aku ade byk keje la.dah dah...tata titi tutu toto

1 comment:

ll s|ndªRe|a ll said...

oh!kalo lwn dgn dak kechik,mesti jim kalah!hehe~