Tuesday, August 12, 2008

konvokesyen day

************************************************************
::love:: UMI & WALID ::love::
************************************************************
alhamdulillah .akhirnya grad jugak aku.syukur ke hadrat illahi kerana aku melangkah maju setapak ke hadapan.trime kasih UMI n Walid,tanpe meraka,aku tidak mungkin dapat memakai jubah yg sewenye mahal itu pada hari konvo yg lalu.merekalah segala-galanya bagi aku.trimas skali lagi.
************************************************************


untuk entri konvo,aku baru edit yg ni.xde mase la sbb aku byk keje kat ofis.pape pn aku cube gak upload byk2 sok.tunguuuuuuuuuuu...............

************************************************************
FAMILY - FAMILY ceria di hari konvo
************************************************************aku sempat la shoot gmbr2 ceria keluarga ac,acap ngan lan ari tu.tapi gambar family aku tiada siapa yg tawarkan diri tuk shoot.aku sgt terkilan dan oleh sebab-sebab yg kukuh itu,aku telah edit gmbr aku ngan umi n walid aku seolah2 dishoot,padahal gmbr aku ngan parent tu di shoot oleh umi n walid aku sdiri.sgt kesian,tapi macam jadi je aku edit.syabas kepada aku.
************************************************************

ini syaz,kawan seperjuangan aku dari thun satu dulu.dulu aku kurang ckp ngan die sbb die ni diam je dalam kelas bersesuaian la dgn perangai aku dulu2 yg sgt pendiam dan pemalu orangnye.
************************************************************

gambar di atas merujuk kepada cerita si kamal si hati busuk.gaye nak 10, bajet CEO la tu.kesian kat chekku kehu kehilir ikut langkah si kamal nih untuk sesuap nasi.si faiz pulak cbok pau air yg si kamal bli untuk aku.jadi aku xsempat la nk minum.
************************************************************
ni lah antara wajah2 rakan seperangkatan aku dulu.trime kasih u all kerana dusi jadi kawan aku walau pn ade yg buat buat nk kawan je ngan aku,aku tau korang ni bukan leh caye.tapi pape pn korang sume mmb best.jasa korang takkan aku lupe walau pun aku tgh membuang air kerana korang sume siket sbyk menceria kan ari ari aku di UTeM
************************************************************
sebenarnye kami pinjam trade mark iklan bank rakyat tuk shooting kali nih.macam sesuai je aku tgk.
************************************************************
yang ni spesel edited tuk si Lan Daud.nape org pggl die daud,sbnarnye pnjg cite die mmg xleh dipendekkan.die ni aku kenal mase kat bachang dulu.mule nye gile baek budak nih,sopan giler ngan aku.lame2 aku kenal hummm xleh pakai jugak,sameee je cam makcik betty ngan eman manan yg meniaga kat bachang dulu ( nama ni diberikan oleh kamal ).Lan bile mau jumpe lagi,dtg2 ar melaka lawat aku weh.aku sunyi tanpe mu.
************************************************************
aksi lambung topi yg sering dilakukan oleh mane mane graduan.aksi ini telah di trade mark oleh mereka2 yg telah berkonvo sahaja.jadi aku tanpe segan silu turut melambung atau mencampak topi ke atas dan akhirnya topi itu akan jatuh berteraburan ke tanah bak kate pepatah spandai2 spider man melompat akhirnye jatuh dari bangunan 14 tingkat juga kerana hilang kuasa.
************************************************************
gambar ni aku nk shoot konon2 nye nmpk cam kat studio la,punye la aku setting SLR aku,tapi xdapat jugak.huhu...pat( ko senyum kat aku ke)
************************************************************
haaa yg gmbr lame kat atas ni,aku esit kasik nmpk oldskol sket.name pelakon nih faiz aku slalu pggl die faiz sbb dh mmg org pggl die faiz.die ni budak pandai antara kami2 yg pandai nih.aku slalu tiru esemen die dulu,tapi aku mintk izin die dulu la.bkn aku aku tiru sgt faiz,aku cume nk cek je esemen kite tu ade persamaan ke tak.korang jgn salah paham lak eh.faiz thanx coz being kawan aku.aku sayang kat ko walaupon kadang2 org cakap kite ni gay...
************************************************************
aku xmo komen byk gmbr nih tapi korang perhatikan gambr dalam bulatan tu,cube teke sape.owh satu lagi,gambar daud kat atas tu cam Naib Canselor kan!!tapi apsal tgn ko pegang ***
************************************************************
gambar ni di tgkap oleh chekku kalo xclap.kami nk wat gmbr candid tapi sume nye berlakon tu bkn nye candid btol2 pn.
************************************************************
haaa gambar ni mmg best.sorry la kalo ade kawan2 yg xtermasuk kat cni.batch kiteorg dekat 100 org gak,xkan aku nk edit sume kan.aku amik sebahagian je.pesanan ringkas : korang jgn amik ati ngan tulisan kat atas tu,hanye hiburan semate2 padahal mmg btol pn yg aku tulis tu.hahaha...
************************************************************

last skali gambar awex2 yg sempat bermesra dgn aku.kenapa aku guna ayat bermesra kerana dorang ni mmg mesra.sape yg rase gambr awek2 die kat atas ni aku mintak maaf la,sbb bkn aku yg nk bergambr tapi di atas permintaan mereka2 ini aku terpakse laikut.maklumlah aku ni kan glemer.hahaha.....weh kamil,adik mu comel la,sape name die,die blaja mane,dah berpunye ke blom.alaaa kamil aku bleh jadi adik ipar mu,nnt hari raye boleh kite jumpe.amacam stuju x.kalo stuju type ON AJIEM ke 39939.
************************************************************
kalo ade gmbr2 yg tertinggal lawatlah friendster aku

15 comments:

Adillah A Nordin said...

Hello Azim,
Congratulations on your Graduation!
Wishing you a successful life!

:-)

curseshadow said...

nice editing.. weih.. kim salam awek

StEnZ! said...

weh mane leh,itu awek aku yg puner.hehehee

StEnZ! said...

thanx madam.tapi saye xdapat bunge pn mase grad ari tu,sgt sedih

Syazuchan said...

hehehe aku ade solo shot..yeyeyeye. tahnks ajim bab amik gambar2 kami

StEnZ! said...

same same shaz.ingt daku dalam doa mu

mofaim said...

adik kamel da berpunye la jim.. aku ler tuh.. hehe..

smart la mu edit.. best2! tp original copy mu smpn gak ek.. nnt aku nk amek..

esemen aku tuh aku caj sbnarnye.. aku tgh tnggu ni mung xbyr2 lg.. hehe

CONGRATS bro!

Asan Taring said...

haha, lawo gle mu edit ajiem.

pandai lak korang2 ni cop adik aku.dah2, dtg interbiu dlu kat umah aku jinjang, bwk sijil masing2.

okeh, gud luck all.

StEnZ! said...

alaaaa abg kamil ni,marah2 plak.rilek la bang.abg pilih je antare ajim ngan faiz.pilih pilih...

heheh thanx kamil,aku edit bese2 je pn.mu edit mest lagi lawa la

syik s. said...

tapiii....aku? nape syaz je? aku x berapa memainkan peranan penting ke?

StEnZ! said...

alaaa akak syik.ari tu lupe amik gmbr personal la.weh aku nk bukak white rooom studio.okey dop?

rizalmat said...

Tahniah bro, kawe grad demo mari ambik gambar hehehe. pastu kawe belanja la mcD ke demo. hahaha

StEnZ! said...

buleh buleh..meme kawe tukang amik gambar.nati demo konvo kawe nk buke booth tuk amik gmbo

xXxNuRuLxXxNaSyiRaXxX said...

waaaaa....
da grad...
congrats ek!!!!!

p/s:x dpt bunge?? kesian kesian...

azielazz said...

congratulation
still know me???