Thursday, July 17, 2008

Planetarium KL





tatkala aku keboringan sket di awal pagi ini,walau pun keje aku masih byk lagi dan ketandusan idea.aku pn saje la nk post en3 pagi ni.walaupun aku ni jarang je update n tulis2 kat mende alah ni.walhal itu juga aku nk sertakan la keje keje yg aku buat kat company ni.walaupn aku baru lgi,tp aku akan terus usaha la,mane taw kan,cita2 aku nk jadi akitek dulu tercapai.wek cam hape je angan tinggi menara telekom sebelah ofis aku ni ha...aku nk kene cari project freelance sket la,aku nk kene wat duit sket.sape xmau duit kan,bujang2 camni la aku nk merasa duit.xgtu pembaca sekalain ( wah mcm ramai jerk yg visit blog aku ni ).k aku nk sambung keje.

3 comments:

Apple Discover You said...

Hi....Kawan..


Interesting.....good jobs

regards

Djarot

Apple Discover You said...

Hi...Kawan..

It's very interesting.............I will be KL shortly...

Regards

www.kios-ukm.co.nr

StEnZ! said...

owh thanx.who are u?