Thursday, July 17, 2008

Pusat Sains Negara Cawangan Kedah

Entry kali ni plak aku nak ckp sket keje2 yg aku buat kat meje aku kat ofis ni,yg kadang2 aku balik sampai kul 3-4 pagi tu.mest umi atau lebih dikenali sebagai emak aku tertanye2 kan ape la anak die duk buat kat ofis tu sampai memalam bute.duit xde la byk mane,hulur pn tak kat parent aku tapi keje mengalahkan Datuk Sri.sebenarnye aku siapkan exhibit atau flooring tuk pusat sains negara kat kedah sane tu.aku dah penah pegi kat sane bulan januari dulu ngan boss aku.xsangke plak aku akan buat mende camni lam idup aku,sedangkan aku ni degree inSoftware Development.xpon aku ni skurang2 nye jadi la programmer ke hape ke.tapi ape bley buat dah ni minat aku.heheh..xtau nape tetibe aku rajin plak nk menceloteh kat blog kali ni.mungkinkah disebabkan beberapa faktor yang menyebabkan aku semakain rajin mengepost entry.salah satu adalah kerana cuaca,bile sejok otak aku beku,dan bile panas cair la otak aku,tapi bukan bermakne aku ni xnormal tapi tu perumpamaan aku jer.korang ingt designer cam aku ni xreti mengarang ke.dulu aku dapat A la BM aku...bile lah agaknye boss aku nk bawak aku gi site kat kedah plak,tringin aku nak naek kapal terbang lagi(kenapa kapal terbang eh).rupe bentuk xmacam kapal pn,nape xpanggil besi terbang.pelik btol aku ngan org zaman dulu.kalo die tanye aku la mase tue,mesti aku kasik name yg comel2 sket.haha..k la aku nk g toilet plak bkn nk buang pape tp nk gi basuh muke daa.ngantok.



3 comments:

Adillah A Nordin said...

Wow Azim!
Your blog has a new look & it's much better than before. Very neat & classy.
Semua 3-D model tu awak buat ke?

StEnZ! said...

thanx again madam coz slalu tgk blog saye yg xseberape ni.yeah its has a new look what we call a global revolution.right madam,saya buat sume 3D modelling tu,tapi sy masih baru n byk lagi yg perlu saye terokai.

pacat said...

ni guna software apa yer??... macam bestt jer...